Hvis noen skulle lure på om jeg fortsatt lever etter nyttårsaften i Amsterdam, så er svaret såvidt. Jeg har nemlig blitt skikkelig forkjølet og ligger strak ut med feber og tette bihuler på sofaen her hjemme. Jeg må bare samle alle krefter jeg har nå til jeg reiser til Thailand på mandag.

Over til noe helt annet så var nyttårsfeiringen i Amsterdam helt fantastisk. Jeg ble helt overveldet over alle de fine rakettene, og jeg har aldri sett noe lignende før! Jeg vedder på at nyttårsfeiringene i Norge ikke vil bli de samme igjen etter dette. Vi var på Double Tree by Hilton for å se på rakettene, før ferden gikk videre til en nattklubb i nærheten av der vi bodde, og festen fortsatte til klokken ble 05:00.

Bildene under er tatt før midnatt. Jeg lover dere at dere vil se mye mer av fyrverkeriene i vloggen som kommer.

 

If some of you was wondering if wether I was alive or not from the New Year celebration i Amsterdam, the answer is that I’m barely alive. I’ve got a really bad cold, and I’m just at home, laying on the sofa with fever. All I can do now is try to get better so that the trip to Thailand on Monday will be bearable.

But I’m not gonna complain about that. The new year celebration in Amsterdam was totally awesome! I was overwhelmed by all the amazing fireworks, and I’ve never seen anything like it before. 🙂 We spent the night on Double Tree by Hilton to see the fireworks, and then we moved on to a night club that was closer to our hotel, and stayed there til 05:00 AM in the morning. The pictures above is taken before midnight, but I promise that you will see a lot more of the fireworks in our Vlog.