Hei alle! Her for litt siden fikk jeg en kjekk bursdag & julepresang av min far! Han har nemlig feriehus i Thailand, og nå har han kjøpt flybilletter til meg til Thailand i januar. Jeg skal være der i en måned, og det skal bli skikkelig fint å bytte litt av vinteren ut med sommer. Jeg reiser allerede i begynnelsen av januar! Sist jeg var i Thailand så var jeg 16 år gammel, så jeg må ærlig si at jeg gleder meg til å komme tilbake. Det skal bli så utrolig deilig med late dager i solen, spise asiatisk mat og bare ta livet med ro. Ikke bare det å kunne våkne opp uten å måtte tenke på at en har noe hastverk med å gjøre noe som helst – og det i en hel måned! 😀 Jeg reiser via Dubai, og nå ser det ut som om jeg endelig får drømmen min oppfylt; å fly med verdens største passasjerfly, nemlig a380! Jeg har alltid hatt lyst til å gjøre det (helst på first class), men economy duger det også. 🙂

Det er alltid kjekt å kunne ha noe å se frem til, og nå har jeg jo både nyttårsfeiringen i Amsterdam og Thailands-tur å glede meg til. 🙂 Det er alltid til god hjelp i denne mørketiden. Så nå er det mye jobbing på agendaen, pengene må jo inn også!