Hei folkens! Jøss, jeg beklager så mye for null blogginnlegg, men jeg er tydeligvis ikke flink til sånt. Bloggen har ikke vært den tingen jeg har tenkt mest på når vi har vært på tur, da jeg heller har valgt å bruke tiden min på å nyte dagene vi hadde der, og det klarte jeg fint! Tiden strakk heller ikke så mye til, fordi vi hadde masse å gjøre på hele tiden. Kort oppsummert så har turen vår bestått av mye alkohol og lite søvn. Men uten om det fikk jeg tatt ny tatovering, stått på skøyter, spist nederlandsk mat, dratt på light festival og mye mer.

Jeg tenkte det blir et så ufattelig langt innlegg hvis jeg skal begynne å skrive i detaljer, men vi har planlagt å sette sammen noen videoklipp fra turen til en liten vlog. 🙂

Derfor får dere nøye dere med noen bilder enn så lenge.

That’s it for now! Men kan dere gjette hva? Jeg og kompisen min drar tilbake til Amsterdam for å feire nyttår, så det er kun litt over 3 uker til vi drar ned igjen – det gledes!

Hvis dere vil følge med på galskapen fra turene er det bare til å følge meg på instagram, fordi jeg er veldig aktiv der, spesielt på story.