Heisann! Jeg fikk endelig somlet meg ut dørene i dag, og endelig er julegavene på plass her i heimen også. I og med at jeg skal tilbringe hele julen på jobb, så var dette siste dagen jeg hadde på meg for å kjøpe gaver. Men nå er det gjort, og koselig var det. Jeg fikk til og med et lite snev av julestemning! Da jeg ruslet bortover torget her på Voss, og så alle juletrærne til salgs, så dukket den plutselig opp. 🙂 jeg kjøpte også meg nybakte smultringer, noe som jeg alltid gjør til jul. Aller helst gjør jeg det på julaften, men på grunn av jobbing og at den er på en søndag, så blir det ikke slik i år.

So today I spent some time to buy the Christmas gifts I have been talking about for a while now. It was kind of my last chance to get it done today, because I will be at work for the next days. I will be working in the afternoon/evening on Christmas eve this year, so I went to buy somedoughnuts, usually I do that on Christmas eve, but since I will be working I won’t get any time for it. And guess what? I actually got some Christmas feeling after all, today! It is so cozy! 🙂