Da jeg våknet i dag tidlig så var det helt hvitt ute. Og i den sammenheng kom jeg på at det er jo ikke lenge til advent, og jul. Enda mindre tid er det til bursdagen min, som er om litt over to uker, og da er jeg i Amsterdam! Jeg er overrasket over hvor fort november har gått til nå, så jeg håper de to siste ukene frem til jeg skal dra flyver forbi også. Jeg regner med å få litt julestemning i Amsterdam også, fordi den dagen vi kommer så starter Amsterdam Light Festival, der de pynter kanalene med lys. Det blir sååå koselig, og jeg gleder meg masse!!

I dag har jeg vært i Bergen en liten tur igjen. Denne gang var jeg på kontroll for å sjekke at alt stod bra til med de nye linsene og at det var riktig styrke, noe som det heldigvis var. Jeg fikk også velge meg et par briller som jeg fikk med gratis i kontaktlinse abonnementet, og det er jo gøy. Det er kjekt å kunne variere litt. Flaks for meg så er de estimert ferdig dagen før vi drar til Amsterdam.

Da jeg kom hjem i ettermiddag ble jeg sittende å se på juledekorasjoner på Pinterest. Det er jo så mye fint å finne. Så i år tenker jeg å hente inspirasjon derfra, og lage mye selv. 🙂

Andre som gleder seg til adventtiden og jul? 🙂