Hei alle! Det er jo ingen hemmelighet at jeg liker Amsterdam godt, og at jeg har lyst tilbake. Så hva er ikke bedre enn å kunne feire bursdagen sin der? Jeg og en kompis har nå bestilt oss tur ned den første helgen i Desember. Vi skal bo på Double Tree by Hilton, så vi kommer nok til å begynne bursdagen min med noen drinker i Sky Lounge med utsikt over Amsterdam sentrum. Vi har også funnet ut at det skal være light festival akkurat da vi er der, så det blir skikkelig kjekt å få med seg. Noe mer enn det har vi ikke planlagt ennå, men jeg kan allerede nå se for meg at det blir høy partyfaktor og god stemning.

Tips; Jeg vil virkelig anbefale å bestille SAS ungdomsbillett, for det er en god del å spare på det, om du er under 26 år såklart! 🙂

Slenger med noen bilder fra sist gang jeg var i Amsterdam:

Jeg gleder meg skikkelig til å dra tilbake!